Hundarnas blogg

Hundarnas blogg

Hemsidan

HundarPosted by Marie Widblom Mon, February 06, 2017 09:56:43

Min webmaster har problem med att uppdatera min hemsida, även hennes hemsida. Hoppas det löser sej under våren, för det kommer att hända lite saker som jag vill ha ut på sidan. Återkommer om det.

Lite ledsamt är det för mina barnbarn som har blivit av med sin älskade katt Bitte. Hon blev sjuk, förmodligen en stroke eller något liknande. Hon skrek av smärta en natt och kunde inte gå, dom åkte till vetten och fick läggas in i några nätter, när hon kom hem var hon lite bättre och gick på medicin, sen vände det igen, vinglig och svårt att gå och lite sned. Dom valde att ta bort henne, hon blev bara 7 år.

Jävlar vad det snöar just nu.

När man är i skogen med hundarna och hittar fina badställen så måste ju hundarna gå i trots att det är i januari ( kortet är tagit i januari). Fy fan va kallt. Bianca var också i men jag hann inte fota henne. är man vattenhund så är man. Våran schäfer Astrid var nog mer vattenhund än barbeterna, hon var den som badade mest året om.

När man går i skogen och hittar sån't här kan man ju undra varför jägarna kallar sej natur och viltvårdare. Här är en plats där dom tydligen träningsskjuter, varför i helvete inte plocka upp efter sej. Tomma patronhylsor i mängder och en massa annan bröte.

Nu snöar det ännu mera.

Vi har sett våran "husräv" igen. Den smyger runt våran tomt ganska ofta. Än så länge ser den fin ut så jag hoppas den inte får skabb. Det vill man inte ha på hundarna. Förra vintern var dom två, förmodligen en av varje, vi stod och tittade på dom när dom lekte precis utan för staketet. En av dom var även inne i trädgården.

Idag blir det nog till att skotta snö

Ha dä gött Marie smiley