Hundarnas blogg

Hundarnas blogg

Sällan ensam

HundarPosted by Marie Widblom Mon, February 27, 2017 21:40:51

En olycka kommer ju sällan ensam. Jävla skit. Nu ikväll (måndag) ligger Dolores i mitt knä när vi kollar på tv, jag ska resa på mej för att ge dom mat. Dolores hoppar ner från knät och skriker till lite, va fan hände nu. Upptäcker blod på golvet, hon har skadat en klo. Hon måste ha fastnat i något när hon hoppade ner. Klon sitter inte löst men det blödde längst ner på klon. Fan. Tvättade med Klorhexidinlösning och smetade på zinkpasta. Nu har det slutat att blöda så det är nog inte så farligt. Skitigt som det är ute så får hon ha en plastpåse och strumpa när hon ska ut. Tratt, munkorg, plastpåse och strumpa. Vad blir det härnäst tro. Inlindad i plastfolie kanske.

Vi har varit hos våran veterinär Ritva idag för en kontroll av munnen på Dolores, allt så fint ut. Ingen inflammation, inget som luktade illa. Ritva sköljde med någon tvättlösning väldigt noga. Dolores hade fått en lugnande spruta så Ritva skulle kunna titta ordentligt. Under plastskenan sitter det ståltråd som gör att käken ska fixeras. Medans Dolores skulle somna tog husse in Agnes för hon skulle få sin vaccinationsspruta, hon kom in som ett jehu och for ut som ett jehu, hon fattade nog inte vad som hände, det gick jävla fort.

Dolores dricker fortfarande inte vatten ur vattenskålen, men sörjan som hon får som mat slafsar hon i sej hur lätt som helst. Uppblötta matkulor som simmar i vatten, filmjölk och en klick leverpastej, det blir ca 1 liter vätska om dagen, dä är mumma dä. Jag tog upp det med Ritva idag och hon sa att det räcker. Dricker hon inte vatten så får hon i sej tillräckligt ändå.

Imorgon den 28/2 fyller La Spezia's A-kull 7 år.

Nu är klockan 21,39 så innan det händer något mera så ska jag nog gå och lägga mej snart.

Ha dä gött Marie smiley