Hundarnas blogg

Hundarnas blogg

Bra

HundarPosted by Marie Widblom Fri, April 21, 2017 09:11:48

Det är bra med Dolores, förutom att tänderna inte sitter som dom ska men det får hon nog leva med. Den högra hörntanden i underkäken kanske måste tas bort men det visar sej ev om 6 månader trodde vetten. Tratten är ett minne blott, munkorgen får hon ha när hon är ute utan uppsikt för hon får fortfarande inte tugga på något, det får hon vänta med i 3-4 månader till pga att käken har inte läkt ihop till 100%. Om två veckor får hon börja äta hård mat i alla fall. Jag har fått ett intyg från veterinären att hon har varit med om en olycka så jag hoppas jag kan ställa henne i veteranklass någon gång i sommar.Den här slipper hon nu och det måste ha varit jätteskönt att bli av med.

Vi behöver inte åka tillbaka tack och lov. Strömsholm är väl bra på sitt sätt men enligt mej är dom överreklamerade. Industri är det, allt för att dra in så mycket pengar som möjligt.

Påsken var lugn och skön, mat hos våra sommargrannar på påskaftonen blev inte så hemsk som det var förra året. Nu kunde vi gå hem lagom mätta istället för proppmätta.

Idag tog jag mej tid att fylla i ett formulär som jag har fått flera ggr från SLU (lantbruksuniversitet), det gällde våra hundars tandhäls. Fyller i frågorna som rör hundarna tandhäls, sen kommer det frågor om när jag är född, om jag jobbar, om jag är utbildad inom vården och till vad. Va fan har det med mina hundars tandhälsa att göra??

I morgon åker jag, Agnes och Lilian till Västerås på utställning, hoppas vi hittar dit, har ju varit där massor av gånger men ni vet ju hur vi brukar irra runt när vi ska någonstans.

Idag är det tydligen risk för åska, inget kul med tanke på att både Dolores och Agnes är åskrädda.

Ha dä gött Marie smiley
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Nina G Thu, May 04, 2017 21:25:31

Skönt med Dolores, hon är en riktig kämpe! Och lycka till på utställningen med Agnes! Håller tummarna för att ni slipper åska.

Posted by Kerstin Fri, April 21, 2017 17:32:20

Det var skönt att läsa om Dolores.