Hundarnas blogg

Hundarnas blogg

61 dygn

HundarPosted by Marie Widblom Fri, July 14, 2017 09:26:29

Nu är det inte långt kvar. Det är beräknat till den 16/7. Hoppas hon slipper att gå över tiden. I natt har jag legat på min berömda solsäng, ni som har följt bloggen i flera år vet vad jag menar med min solsäng. Det är väl inte den skönaste sovplats men den går ganska bra att sova där. Bianca har legat i valplådan som står bredvid sängen, hon måste vänja sej att ligga i den nu för där kommer hon att tillbringa några dagar/veckor framöver. Vi har haft ytterligare ett besök av trevliga valpköpare, denna gång från Vetlanda.

Korten som jag tar på Bianca är alltid på samma ställe, hon ligger nästan alltid där. Ligger hon inte där så ligger hon på trappen ute.

Nu har det inte hänt så mycket igen då, är hemma hela dagarna och bara väntar. Det som kommer hända idag är att bilen ska besiktas om. Killarna på verkstaden fixade inte bilen, dom skulle ha så jävla bra betalt så då struntade vi i det. Istället har vi köpt en likadan bil som husse kunde ta delar ifrån, det blev billigare....nu har husse fixat det själv. Nu har vi massor av bra delar att plocka av bl a 4 stycken sprillans nya däck, helt nya kofångare, bakluckan är mycket bättre så den ska bytas någon gång, sen är det nya bromsar som passar på min, finns hur mycket som helst att plocka av.

Återkommer efter helgen med förhoppningsvis glada nyheter.

ha dä gött Marie smiley
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kerstin Tue, July 18, 2017 09:40:59

Hur går det??

Posted by Kerstin Sat, July 15, 2017 20:15:13

Vad spännande!!!!!!!!!!!